EN / NL / FR / DE

Innovatie in zuivelproducten


Beschikbare apparatuur
UHT installatie SPP
(details)
Dunne film droogtechniek
(details)
UHT installatie APV pilot
(details)
roomijsmachine KF-80F
(details)
 
sproeidroger
(details)
M4E-test unit
(details)
kaasbakken
(details)
tweetraps homogenisator
(details)
 
hoge druk homogenisator soavi
(details)
tweetraps filmindamper
(details)
bain marie
(details)
extruder type BC 45
(details)
 
meng-, homogeniseer- en emulgeertoestel UMSK 60 E
(details)
cryogene vrieskast 1-wagenkast
(details)
vriesdroger Epsilon 2-10 D LSC
(details)
multi-process horizontale autoclaaf AR091
(details)
 
blokjes-reepjessnijder ARGON Type 410
(details)
klimakast airmaster KRK2500 climastar
(details)
pekelinjector PI 54 MC²R
(details)
vacuüm verpakkingsmachine KN5
(details)
 
verpakkingsmachine TS 400
(details)
vulmachine Robby type 136
(details)
multifunctioneel doseertoestel gravimetrisch
(details)
multifunctioneel doseertoestel volumetrisch
(details)
 
blikkenfelsmachine MP 160
(details)
snijmachine VS 12 D
(details)
beluchtingsmachine T-50
(details)
inductiesealmachine HF-500
(details)
 
metaaldetectie R-Serie/Profile Select+
(details)
3-rollenwals Exakt 3-wals 80E
(details)
lintzaag Selecta 2
(details)
trilzeef finex 22
(details)
 
low shear mixer
(details)
sealmachine polymat varioseal PN
(details)
zakkensealmachine medseal digital 611 MSIDK-2
(details)
roomijsmachine telme gel 9
(details)
 
kogelmolen
(details)
geïntegreerd vermaaltoestel Quadro
(details)

Flexibiliteit van de apparatuur
De pilootapparatuur is verplaatsbaar en kan in flexibele lijnen worden geplaatst, zodat een specifiek productieproces op vraag van een klant steeds haalbaar is.Bij wijze van voorbeeld wordt in onderstaand schema het flow-diagram weergegeven voor de productie van yoghurt. Op deze manier zijn allerlei combinaties mogelijk om een industrieel productieproces na te bootsen op pilootschaal.

Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01