EN / NL / FR / DE

Reiniging en desinfectie

We doen prospectie ter plaatse, voeren staalnames uit, meten de microbiële belasting en formuleren richtlijnen voor de verbetering van de reiniging- en desinfectieprocedure.


Daarnaast wordt ook de effectiviteit van reinigings-, desinfectie- en andere hygiëneproducten uitgetest in labo-, piloot- en praktijkomstandigheden. Hiertoe wordt o.a. gebruik gemaakt van de hiervoor geldende normen zoals ISO en AFNOR.
Het onderzoek vindt plaats in een breed gamma aan bedrijven (levensmiddelenbedrijven, primaire sector, machinebouw, ….).


Contacteer

Voor optimalisatie van reiniging en desinfectie van uw productiesite; Voor efficiëntiebepaling van reiniging- en desinfectiemiddelen (bv. voor registratie)
Koen De Reu     T 09 272 30 43     koen.dereu@ilvo.vlaanderen.be

Voor efficiëntiebepaling van reiniging- en desinfectiemiddelen (bv. voor registratie)
Wim Reybroeck     T 09 272 30 11     wim.reybroeck@ilvo.vlaanderen.be

Labo 'Microbiële voedselveiligheid' verantwoordelijke Koen De Reu,     +32 9 272 30 43.



Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01