EN / NL / FR / DE

Inhoudsstoffen bepaling

Componenten zoals vet, eiwit en andere inhoudsstoffen kunnen bepaald worden (1), maar we kunnen tevens je receptuur onder de loep nemen.
Een geoptimaliseerd recept kan immers leiden tot een reductie van E-nummers, een verlaging van vet, suiker of zout (2).

Daarnaast is het mogelijk gezondheidsbevorderende bestanddelen te meten (3) en ze beter te behouden mits een geoptimaliseerd productieproces (4).

Contacteer:

  • Labo 'Samenstelling, authenticiteit, kwaliteit'   verantwoordelijke   Hadewig Werbrouck      +32 9 272 30 18 (1)
  • of verantwoordelijke Jan De Block     +32 9 272 30 06 (2)
  • Labo 'Chemische voedselveiligheid'    verantwoordelijk   Els Daeseleire     +32 9 272 30 32 (3)
  • Food Pilot verantwoordelijke Katleen Coudijzer     +32 9 272 30 19 (4).


Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01